MIJN VISIE

U bezit een kern die volstrekt gezond is en die onaantastbaar is voor ziekte of pijn. Ieder genezingsproces voltrekt zich vanuit deze kern, ongeacht de aard van de ziekte. De therapeut hoeft deze beweging alleen maar aan te moedigen. Mijn sessies zullen u helpen deze innerlijke kracht te ontdekken en te ervaren.

Elke energetische disharmonie wordt fysiek wanneer zij te lang voortduurt. Wanneer de energiestroom behandeld wordt, worden ook de oorzaken aangepakt. In het energiesysteem kan 1 enkele onbalans  verschillende lichamelijke uitingsvormen hebben. Behandeling van deze onbalans zal daarom ook meerdere symptomen tegelijk kunnen verlichten. Daarom werkt een behandeling ook preventief.

Onverteerde emoties veroorzaken lichamelijke blokkades. Wanneer emoties te sterk zijn, met name in de kindertijd, worden ze niet volledig beleefd. Het lichaam houdt ze echter wel als onbewuste herinneringen in het orgaansysteem vast. Zo verstoren ze de orgaanfuncties en leiden tot pijn of ziekte. Als de emotie weer in beweging komt, dan wordt u zich weer van hen bewust. Het orgaansysteem kan zich dan weer herstellen.

Alle genezing leidt tot meer bewustzijn. U bent door pijn of moeilijke emoties heen gegaan… Maar deze weg  heeft u verrijkt. U heeft meer inzicht in uzelf, anderen en de wereld om u heen gekregen. Echte genezing vervult u met een gevoel van dankbaarheid voor het leven.