Energetische therapie op afstand via Skype.

Energie heeft geen fysiek medium nodig om een ​​levend wezen te beïnvloeden.
Ik visualiseer jouw energie op afstand en verwerk wat er verwerkt moet worden.

De sessie vindt plaats in 3 fases;

Dialoog via Skype om het onderwerp van de sessie te identificeren.
Energiebehandeling op afstand.
Feedback na behandeling.

Door te mediteren en jouw energetische toestand te visualiseren, werk ik aan de meridianen, energielagen of orgaanenergie.

Prijs: 70 eu/u. Vaak duurt de sessie een half uur en kost dus 35 eu.

Ik geef sessies in het Frans, Engels of Nederlands.

Hier zijn enkele getuigenissen over sessies op afstand:

“Werken met Christophe was een revolutionaire ervaring. Zijn aanwezigheid was geruststellend en open, het hielp me mijn lichaam en mijn emoties op een ander niveau te zien, door een nieuwe bril. De sessies op afstand waren bijzonder verrassend; doordat ik thuis was, kon ik in zekere zin opener zijn, meer gefocust op wat ik ervoer. De reflecties van Cristophe na de sessies op afstand kwamen opmerkelijk overeen met wat ik ervoer. Het was ook nuttig om na de hele sessie zo lang als nodig alleen te kunnen blijven. Het hielp om te merken dat er nog steeds dingen in mij in beweging waren. Alsof je naar een bal kristalheldere sneeuw kijkt die net is geschud en de sneeuwvlokken langzaam aan het bezinken zijn.” Pedro.2020

“Mijn Skype-sessie met Christophe herinnert me aan mijn innerlijke focus en mijn eigen geloof. In al dat herhaling en persoonlijk werk belangrijk zijn, is onze therapie een gezamenlijke onderneming van genezing en herontdekking van het geloof. Ook al is er geen fysiek contact, er is een sterke focus en innerlijke verbinding met onszelf en de persoon die geneest, die ons begeleidt en geeft ons de continuïteit die we missen, zelfs over afstand heen.”
Sandra. 2020

shiatsu contact TARIEVEN