Hallo allemaal,

Vanwege het coronavirus zal ik voor onbepaalde tijd geen shiatsu-sessie meer geven.

Maar ik zal jullie niet laten vallen en zal proberen jullie zo goed mogelijk te blijven helpen. We kunnen op afstand sessies doen via skype. Zoals velen van jullie, geef ik de voorkeur aan direct contact, maar gezien de omstandigheden is dit wat we nog kunnen doen. En dan in plaats van te klagen, kan het een nieuw avontuur worden! … Dus hier is het:

Energietherapie op afstand via Skype.

Dit gebeurt in 3 fasen;

– Dialoog om het onderwerp van de sessie te identificeren.

– Energiebehandeling op afstand of werk van emotionele transformatie.

– Feedback na behandeling.

Tijdens de behandeling op afstand onderbreken we de skype-sessie.

Terwijl ik mediteer en je energetische toestand visualiseer, werk ik aan de meridianen, de energetische lagen volgens wat mij nodig lijkt en volgens wat we in het begin bespraken.

Voor het emotionele werk zullen we hetzelfde doen als wat we zouden kunnen doen tijdens de sessies in mijn praktijk: Visualisaties of ik begeleid je stap voor stap in een transformatieproces.


Prijs: 70 eu / uur. Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

PS: I work in Dutch, English and French.

 

Hier zijn enkele getuigenissen over  sessies op afstand:

”Werken met Christophe was een revolutionaire ervaring. Zijn aanwezigheid was geruststellend en open, dit hielp me mijn lichaam en emoties op een ander niveau waar te nemen, door een nieuwe bril. De  sessies waren bijzonder verrassend, omdat ik  in mijn eigen huis was, waardoor ik meer open kon zijn, meer gericht op wat ik ervoer. Christophe’s feedback na de afstandssessies leken opmerkelijk veel op wat ik meemaakte. Het was ook goed dat ik na de hele sessie alleen kon blijven zolang ik nodig had. Het hielp om op te merken dat er nog steeds dingen in mij bewogen. Alsof je een kristallen sneeuwbal ziet die net geschud is en de sneeuwvlokken langzaam naar beneden zakken ”. Pedro .2020

”Mijn Skype-sessie met Christophe herinnert me aan mijn innerlijke focus en mijn eigen geloof. Bij alles is herhaling en innerlijk werk belangrijk, onze therapie is een gezamenlijke onderneming van genezing en het herontdekken van geloof. Ook als er geen lichamelijk contact is, is er een sterke focus en innerlijke verbinding met ons eigen zelf en de genezende persoon, die ons begeleidt en geeft ons de continuïteit die we missen, ook op afstand ”.
Sandra. 2020