Ervaar meer harmonie en minder pijn.

 Shiatsu stimuleert de grootste genezende kracht die in ieder mens verborgen is: uw eigen natuurlijke, zelfgenezende vermogen.

De behandeling.

Masunaga, de oprichter van de Iokai Shiatsu school aan het werk:

De behandeling is persoonlijk: ieder krijgt een specifieke, individuele  behandeling.

We bepalen eerst het behandeldoel : We hebben een inleidend gesprek om een zo helder mogelijk beeld van de symptomen te krijgen en het behandeldoel vast te stellen.

De aandachtsvolle stilte: deze dialoog wordt in stilte voortgezet met Shiatsu. Ik luister met mijn handen naar wat het lichaam en zijn energieën me vertellen. Het is een verdieping van het luisteren. Het is net alsof u tijdens de behandeling in de stilte duikt van een diepe zee.

In deze stilte van geconcentreerde aandacht verschijnen de vreemdste vissen: energiestromen, verbindingen tussen organen en morfologische structuren, beelden, emoties…

Hoogst effectief: de behandeling kan verdergaan in deze kwaliteit van stilte of we werken meer met het bewustzijn door middel van meditatie, visualisatie, “mindfulness”..

  • Enkele resultaten:
    Uw pijn zal verdwenen of aanzienlijk verminderd zijn. U bent beter in vorm en voelt zich vrijer bevrijd.
  • U neemt minder vaak medicijnen, omdat u innerlijk sterker bent geworden. Wel is het belangrijk een medische behandeling niet te onderbreken, omdat u voor Shiatsu komt. Het is geen vervanging van een reguliere medische behandeling.
  • U voelt zich fitter en energieker. U ervaart meer heelheid, meer harmonie met uzelf en met de wereld.

Shiatsu is geworteld in de traditionele Chinese geneeswijze. Wilt u meer over de basisprincipes weten, klik dan hier.

Click hier voor contact