Welke resultaten kunt u van een behandeling verwachten?

Uw klachten zijn weg of aanzienlijk verminderd. Chronische pijnklachten die u al jaren met u meedraagt kunnen volledig verdwenen zijn. U kunt zich vrij bewegen zonder de pijn waar u voorheen last van had.

U voelt zich weer in contact met uzelf. U voelt zich ontspannen en steeds vaker verbonden met de bron van energie die diep in uzelf besloten ligt. Dit vervult u met een diepe innerlijke rust en hernieuwd vertrouwen. U voelt een duidelijkere verbinding met de wereld en de behoefte om weer volledig aan het leven deel te nemen.

U heeft meer inzicht in de aard en samenhang van uw klachten. U heeft meer oog voor de oorzaken en verliest geen energie en tijd meer aan het bestrijden van de symptomen.

U kunt uw pijn(klachten) beter hanteren als ze onverhoopt terugkeren. U heeft een actieplan klaarstaan voor crisismomenten. U heeft meer inzicht in het ontstaan en verloop van uw klachten en bent daarom beter in staat adequaat te reageren op pijn of heftige emoties.

U bent meer in het hier en nu, meer verbonden met uw eigen kracht en heelheid.

Nu heeft u een beter idee  van de resultaten die u kunt verwachten. Wilt u meer details over mijn Shiatsu-behandelingen weten, klik dan hier.