Testimonials Shiatsu

Christophe heeft mij al meerdere keren direct en met volledige genezing geholpen bij acute klachten waar de huisarts meestal weinig anders mee kan dan het voorschrijven van pijnstillers, of waarvoor je dan eerst doorverwezen moet worden naar ziekenhuis of specialist, zodat het veel langer duurt. Zware, migraine-achtige hoofdpijnen, misselijkheid, onverklaarbare maag- en buikklachten: het verdwijnt als sneeuw voor de zon door een behandeling bij InnerChoice-Shiatsu. Deze man is echt een wonder! Taco Sorgdrager 2022

(Vertaald door Google) De sessies met Christophe hebben me door moeilijke momenten heen geholpen, fysiek en emotioneel. Het bereiken van een diepe ontspanning en stilte in mijn hoofd heeft me de vreugde teruggegeven om in mijn lichaam te zijn en precies te voelen wat mijn innerlijke keuze is.
Het volledige vertrouwen dat Christophe kreeg, hielp me om geheime ruimtes in mijn haard te openen en ervoor te zorgen dat de jouwels die in die ruimtes verborgen waren, terug konden komen naar nieuw prachtig licht. Bedankt Christophe voor al je hulp.
Elisa Micca 2022

(Vertaald door Google) Christophe is een uitstekende therapeut met veel ervaring. Hij hielp me met het oplossen van een lage rugprobleem waar ik al jaren mee kampte en hij hielp me ook met perimonoposale klachten. Nakry 2022

”Christophe heeft mij al meerdere keren direct en met volledige genezing geholpen bij acute klachten waar de huisarts meestal weinig anders mee kan dan het voorschrijven van pijnstillers, of waarvoor je dan eerst doorverwezen moet worden naar ziekenhuis of specialist, zodat het veel langer duurt. Zware, migraine-achtige hoofdpijnen, misselijkheid, onverklaarbare maag- en buikklachten: het verdwijnt als sneeuw voor de zon door een behandeling bij InnerChoice-Shiatsu. Deze man is echt een wonder!”  Taco 2022

” Je bent een rots in de branding geweest dit jaar”.
Marijke, 2021.

‘ Wel wil ik u in ieder geval heel erg bedanken wat u afgelopen jaar voor mijn ontwikkeling heeft betekend! Ik heb zo veel geleerd over mijn gevoelens/gedachten en emoties en ben een stuk bewuster geworden. Ik voel sinds shiatsu voor het eerst mijn eigen kracht en dat is mij erg dierbaar. Bedankt voor al uw goede hulp” – Kirsten (2019)
 
“I came to Christophe having literally nowhere else to go. Doctors, hospitals, specialists – none of them could help remove me from the painful daily hell I was in. They couldn’t even agree with one another about what exactly was wrong. By then I felt so ill and desperate, that it almost didn’t matter what was wrong, just whether it would become better. I felt incredible pain and violent shaking throughout every part of my body, and my active world as I had once known it was gone. Overnight I had gone from being a successful ‘professional’, to hardly being able to function – not work, sleep, eat, or think.
It is a long road to recovered health. Through it all, it was Christophe who was there to help keep my head above water, it was Christophe who listened when no one else would or could as my body told its story. It was the treatments from Christophe that gave me periods of pain-free peace, and it was Christophe who gave me the strength, as well as the insight, to continue down the healing path.
I cannot recommend Christophe highly enough to you – whether it be for physical or emotional pain relief and healing, or for success in treating chronic illness. If you want to be well, there’s no one better to have on your side and treating you.”
 
Maria C., The Hague, 2018.
 
 
 

Toen ik voor het eerst bij Christophe kwam, was mijn voornaamste probleem dat ik erg slecht in contact met mijn gevoel stond. Het ene moment was het er wel en het volgende moment was ik mijn gevoel weer ‘kwijt’. Dit alles had te maken met een moeilijke jeugd waarin ik mijn gevoel volledig had moeten afsluiten om te kunnen dealen met alle negativiteit om mij heen. Door samen met Christophe pijnlijke situaties uit mijn jeugd op te halen en echt in mijn lichaam te voelen wat deze ervaringen met mij hadden gedaan, kwam ik stapje voor stapje weer dichter bij mijn gevoel en moest ik een enkele keer ook flink huilen. Na enkele maanden merkte ik dat ik veel sneller emotioneel kon worden door bijvoorbeeld een lied of een video. Hier was ik erg blij mee, aangezien het leven veel mooier is indien men over een rijk gevoelsleven beschikt. Ook heb ik bij Christophe voor het eerst echt energie door mijn lichaam voelen stromen, dit was een bijzondere ervaring. Ik ben Christophe erg dankbaar voor zijn hulp en ben mede dankzij hem gaan mediteren, hetgeen ook zeer aan te raden valt.
Ruben  2017.

Toen ik voor het eerst bij Christophe kwam, was ik fysiek en mentaal helemaal op. Ik had al jaren darmklachten die alleen maar erger werden en daar kwamen alleen maar steeds meer lichamelijke pijnen bij. Na een lange weg van allerlei soorten behandelingen en therapieën, kwam ik uiteindelijk bij Christophe terecht.
De shiatsu behandelingen bij hem hebben mij echt enorm geholpen bij het verhelpen van vele lichamelijke en geestelijke blokkades. De eerste behandelingen waren intens en zeer confronterend maar daar moest ik echt doorheen om weer ruimte te creëren en tot de juiste inzichten te komen.
Christophe is zeer begaafd in het aanvoelen van wat er speelt en daar de behandelingen op af te stemmen.
Mijn lichamelijke klachten zijn nu sterk verminderd en mijn energie is enorm toegenomen; ik sta weer meer in contact met mezelf.
Mijn dank is erg groot Christophe en je gaat me zeker nog zien!

Mona, 2016

When I arrived for my first session I was almost in tears of pain.
I did not know that when I met Christophe I went to my own meeting.
With the emotional work he guided I had access to aspects of me that I did not know.
Going through the body unveiled me new unknown potential.
The pain is gone. The cause is now known and appeased.
I go out transformed and enlarged from this inner journey. A big thank you for this attentive accompaniment.

Dominique, 2016.

For the last months I have benefited enormously from Christophe’s therapy and exceptional healing skills. Where mainstream medicine failed, Christophe did not… I offer him my most sincere gratitude for helping me claim back my body – and so my life.

Maria Carvit

 The approach is not trivial …
It represents a true desire and desire for inner change.
No showing off, no no superfluous, … there is only the truth of being that counts, the feeling of the body and the soul, the emotions.
First experience with Christophe as a jump into the unknown. I jump into the abyss of my body, my unconscious …
I feel confident.
Respect for the person, the word, the body, the feeling in the being and in the soul set the tone of the session.
Then silence …… the concentration of Christophe.
Suddenly I feel like a flow of warmth that does me good and releases emotions kept for too many years.
Finally…. I give myself the right to live. , I feel lightened by a weight that of incomprehension, silence … I find a certain inner peace! …
The voices of the body are really mysterious …!
I’m glad I dared to take the plunge. . .
Thanks Christophe
AC, 2016

Ik ben begonnen bij Christophe vanwege een burn-out en het gevoel dat ik de oplossing niet alleen bij rust en een psycholoog moest zoeken. Ik ben nogal een ‘hoofd-mens’ en wilde meer in  contact komen met mijn lijf & gevoel. Dat is zeker ook gebeurd, op een hele natuurlijke, open en voelende manier veranderden begrippen als zelfliefde van abstracte woorden waar je verstandelijk achter kan staan, naar een doorleefde ervaring; een werkelijk gevoel.

Door een afwisseling van fysieke massage, meditatie en verwerking van het verleden kwam er meer ontspanning, meer geaard zijn, meer ruimte in mijn lijf en vervolgens meer liefde/plezier van binnenuit. In vijf maanden is er dus veel gebeurd, en al is het nog niet klaar (wat is ooit klaar?) heb ik nu het gevoel dat ik hiermee zelf verder kan gaan, op een manier die ik van te voren nooit ‘bedacht’ zou kunnen hebben.

Iris S.(44jaar).2016

“Christophe heeft mij geholpen terug te vinden waar ik blij van wordt” ,
Paula

Mijn lijf voelt heel anders na de behandeling van gister. De vermoeidheid kwam eruit ik heb heerlijk diep geslapen. Mijn nekpijn is al een stuk minder, ik vind het toch telkens weer een wonder!
Bedankt weer, je bent mijn batterij oplader in deze hectische tijd!

Corine. 2016

“De shiatsu-sessies bij Christophe hebben mij erg geholpen. Ik loop al jaren met ‘allergie-verschijnselen’, die de laatse tijd steeds meer gingen opspelen. Omdat ik niet direct naar medicijnen wilde grijpen, ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Via mijn schoonheidsspecialiste, ben ik in contact gekomen met Christophe. In een aantal sessies heeft hij het probleem goed aan kunnen pakken. Allereerst waren er wat blokkades, veroorzaakt door mijn kijk op zaken (teveel vanuit denken/beredeneren handelen en te weinig naar mijn gevoel luisteren). De blokkades zijn mooi naar boven gekomen en hebben de weg geopend om het gevoel meer ruimte te geven! Dat voelde en voelt nog steeds heel goed. Vervolgens is Christophe verder aan de slag gegaan met de allergie. Dit heeft wel wat sessies nodig gehad, maar niet zonder effect. Ik voel nu veel meer lucht als ik ademhaal en geen druk meer in holtes in mijn hoofd. De ‘rode vlekken’ in mijn gezicht, die regelmatig opspeelde, zijn nu zo goed als verdwenen. Voor mij was het een alternatieve route, die het proberen zeker waard is geweest. Christophe werkt professioneel en overtuigend in zijn behandelmethode. Een aanrader.”

Claire

 

Er is een sfeer bij je die me goed doet. Dat merk ik iedere keer weer als je opendoet en als ik boven kom. Ik word meteen rustig en voel me welkom.

De sessies waren geweldig. De kleuren, de tintelingen, het geluksgevoel als ik merk dat de kleuren er aan komen, de rust, je manier van aanraken, de geur. Ik heb iedere keer weer het gevoel dat ik heel dicht bij me zelf kom. En dat vind ik fijn.

Laura Rose

 Beste Christophe,
Lang geleden had ik een Groupon . voor een massage bij u in de praktijk gebruikt. Ik denk iets van 2012 of zo.
Daarbij kreeg ik te horen dat er iets met mijn darmen niet in orde was. Ik wilde het niet geloven, want ik had nergens last van.
In 2014 kreeg ik wel problemen, wat bleek diverticulitis te zijn en wel in zo’n mate dat ik  er aan geopereerd moest worden, vanwege bijna-afsluiting. 7 maanden een stoma gehad en daarna weer hersteld. Ik wilde u nog een compliment geven voor deze diagnose.
Groet, Janny

 

 

Shiatsu heeft mij enorm geholpen tijdens mijn zwangerschap. In de eerste maanden had ik erg last van vermoeidheid en had weinig energie. Al na de eerste Shiatsu behandeling voelde ik me gelijk beter. Ik kreeg meteen weer energie en kon weer veel meer doen op een dag. Ongelooflijk wat er gebeurt tijdens een behandeling. Daarnaast krijg ik goede tips hoe ik positiever kan denken en minder angst heb voor de bevalling. Ik voel me hierdoor veel zekerder en kijk tot nu toe terug op een fijne zwangerschap. Zonder Shiatsu was dit waarschijnlijk niet zo goed gegaan.

Merel Lens

 

 

 

Wat mij aanspreekt in de werkwijze van Christoph is de natuurlijke manier waarop hij je als een heel mens behandelt. Letterlijk. Want hij neemt je lichaam onder zijn handen en voelt waar het ondersteuning nodig heeft. Soms door zachte druk, soms door vloeiende bewegingen. Van top tot teen.

De aanleiding om naar Christoph te gaan, was dat ik graag ondersteuning wilde om vastgezette spanning te kunnen loslaten. Niet omdat ik vastzat, maar om te voorkomen dat ik echt vast zou gaan zitten.
Zijn behandelingen hebben mij bewuster gemaakt van wat ik voel in mijn lichaam en daar ook bij stil te staan, zonder dit gevoel van betekenissen te voorzien. Voelen wat er is. Niet meer en niet minder. En dat is al heel wat.
Door hier bewust van te zijn komt er ruimte om, ondersteund door Christoph, spanningen en blokkades in mijn lichaam los te laten en de ontspanning toe te laten.

Judith

 

‘ Ik ben bij Christophe terecht gekomen vanwege interesse in shiatsu, en ik eigenlijk alleen maar ervaring had met acupunctuur. De energie van Christophe is te gek, en ik vind hem een zeer spiritueel persoon. Dat geeft wat extra’s aan de massage. Het kan erg confronterend zijn maar at the end voel je je een stuk rustiger en voel je je veel meer in balans met lichaam en geest. Hij weet al je problemen zo te bespeuren en na een aantal sessies voelde ik me zoveel lekkerder.Maar ook als je nergens last van hebt is het een zeer geschikte om jezelf te trakteren op een shiatsu massage. Daarna voel je je weer lekker in je lijf zitten.Dank!’

Sanne Mehagnoul

 

Met hardnekkige rugklachten, stalen kabels in mijn nek, chronische vermoeidheid en een ‘ik weet het even niet meer’ gevoel, heb ik me zonder enige Shiatsu ervaring bij Christophe gemeld. Ik geloofde dat de symptomen voortkomen uit psychische spanning, maar kon daar op eigen kracht geen contact mee krijgen. Al na de eerste behandelingen kwam er heel veel vermoeidheid en blokkerend ‘oud zeer’ naar boven. Wanneer de essentie werd aangestipt, voelde ik letterlijk ontspanning in mijn lichaam. De combinatie van lichamelijke aanrakingen, praten en visualisatie oefeningen hebben me geholpen het contact tussen mijn lichaam en geest te verbeteren. Na vijf behandelingen heb ik het gevoel dat mijn levensenergie weer stroomt, ga ik in werk en privéleven weer krachtig vooruit. Ik ben verrast door de impact van de behandelingen!

 

Jessica Zwaart.

 

Mijn naam is Jacqueline. Via mijn fysiotherapeute kwam ik in contact met Christophe Dumont omdat ik zowel fysiek als mentaal volledig vastzat. Helemaal open stapte ik naar binnen, ik had geen idee wat Shiatsu inhield en wat het voor me kon doen. Vanaf het begin af aan was er een gevoel van veiligheid en zorg die me geboden werd. Het is moeilijk te beschrijven hoe de behandelingen voelen en dit zal voor een ieder verschillend zijn. Voor mij, ik had steeds het gevoel compleet in contact te zijn met Christophe tijdens de sessies. Een samenspel die ervoor zorgde dat mijn zwakke, verstoorde of dichtgestopte gebieden in lijf en hoofd bereikt en geopend werden. Ik heb gelachen, gehuild en me iedere keer verwonderd over hoe ik me voelde na de sessie. Mijn fysieke pijn werd steeds minder, ik begon te begrijpen waar ik mee kampte waardoor ik mentaal op ontdekkingsreis ging en mijn blokkades opgeheven konden worden. Christophe is een integer, zorgzaam en liefdevol mens en zeer kundig in zijn vak. Als je open staat voor verbetering op ieder gebied en je bereid bent te voelen en te ontdekken ben je bij Innerchoice op z’n plek. Een absolute aanrader!

Jacqueline van Baaren

 

Gedurende een wat langere periode ben ik, Helene, in eerste instantie voor, ontspanning naar Christophe Dumont gegaan. Het mooie van de behandeling vind ik dat Christophe al heel veel aan je aanwezige energie kan voelen en daar wat mee kan doen. Voor mij is dat bijvoorbeeld rust en ruimte in mijn hoofd creeeren wat weer energie geeft. 

Tijdens mijn eerste bezoek aan Christophe voelde hij dat er veel boosheid op mijn lever zat en dat klopte ook. Daar zijn we naar gaan kijken en dan kon ik beter begrijpen waarom ik me zo voelde en er aan werken. In die periode had ik ook vaak spanningshoofdpijn en ik ben nu meer dan een jaar niet meer bij Christophe geweest en heb nog zelden hoofdpijn.

Christophe laat je zelf beter bij je gevoel komen en dat is heel belangrijk om te kunnen zijn wie je bent.Door zijn toedoen heb ik hele bijzondere dingen ervaren zowel door gesprekken waarin hij je helpt naar je gevoel en je omgeving te kijken en door de shiatsu behandeling die een rust en ontspanning geven in mijn hoofd waardoor ik juist meer energie kreeg.

Mijn man was al eerder eens bij Christophe geweest omdat hij vaak last had van overmatige allergische reakties, hooikoorts, stof enz. En na een aantal behandelingen was deze allergie vrijwel geheel verdwenen.”

Helene de Roos

 

 

 

voor contact click hier