• Lichamelijke pijn heeft vaak emotionele en/of mentale oorzaken. Wanneer deze oorzaken niet behandeld worden, zal de lichamelijke pijn terugkeren in dezelfde vorm of in een andere vorm. Daarom is het essentieel om de wortel van het probleem zo dicht mogelijk te benaderen.
  • Een nieuw evenwicht in de meridianen leidt ook tot nieuw bewustzijn . Vaak is het noodzakelijk om deze veranderingen met direct werk op de emoties en/of de mentale programmeringen te begeleiden.

Ik hanteer geen psychologische, maar een meditatieve benadering.

  •  Ik begeleid u stap voor stap door een transformatieproces. Het contact met uw positieve krachten wordt duidelijker en dieper. U verkrijgt de krachten die nodig zijn voor uw eigen transformatie.
  • Uw leven ligt weer in uw eigen handen. Wat onbereikbaar leek, wordt weer mogelijk.

Ik help u te ontdekken dat alles in de kiem al in u aanwezig is om beter te worden en te groeien. Ik help u om u thuis te voelen in zichzelf en uw innerlijke, ongeschonden kern te voelen, die de bron is van alle geneeskrachten.

Een innerlijke rust daalt neer, nieuwe wegen ontvouwen zich en uw bestaansveld van oneindige mogelijkheden verruimt zich.

Zuivering van emoties kan de eerste stap zijn van een spiritueel pad. Wanneer u verder wilt gaan en zelf meer en in een verdiept contact wilt komen met uw essentie, dan kunnen de meditatielessen en spirituele studie daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

als u meer wilt weten over de lessen Klik hier