Zomer!

Hallo iedereen,
Na een intensief half jaar zijn hier de zomerdagen!

Ik heb dit jaar prachtige workshops gemaakt: een met Suzanne Yates, een geweldige docent die zich heeft gespecialiseerd in alle soorten vrouwendingen!: menstruatie, zwangerschappen enz.! Dit jaar ging het over de menopauze, gezien vanuit een energetisch-spiritueel oogpunt.

Daarna volgde een zeer krachtige workshop met Mike Mandle over slaapproblematiek en hoe je dit vanuit het oogpunt van de traditionele Chinese geneeskunde kunt bekijken en het met shiatsu kunt behandelen. Zeer efficiënte en duidelijke benadering van een niet zo gemakkelijk onderwerp.

Ik ben ook erg blij met mijn laatste persoonlijke ontwikkelingen. Naast de shiatsu zelf die subtieler en krachtiger wordt, kan ik de meditatieve benadering van emotioneel werk verfijnen, soms ondersteund met nieuwe technieken zoals familieopstelling.

Lichaam, energie en bewustzijn, dat blijft de grote lijnen van mijn behandelingen.
Soms heeft het lichaam meer zorg nodig, soms bewuste processen, dat is allemaal een pallet van mogelijkheden die de schoonheid geeft bij anderen te helpen om minder pijn, meer helderheid, richting en kracht te ervaren.

Ik stop voor een maand, haal diep adem in de natuur en mijn wortelland en ontmoet je weer vanaf 21 augustus.

Ik wens iedereen een vreugdevolle, aangename en rijke zomer.
En als  niet , dan een krachtige leerzomer!
Al het beste!
Christophe

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.