Heropening, Covid en visie voor de toekomst …

Hallo allemaal,

Mijn praktijk InnerChoice-Shiatsu gaat volgende week weer open, vanaf dinsdag 25 augustus.
COVID 19 is niet langer een bedreiging, maar we moeten waakzaam blijven. Hier zijn enkele voorzorgsmaatregelen voor degenen die terugkeren:
Neem voor behandelingen een T-shirt met lange mouwen, een losse broek en sokken mee. Ik behandel niet direct op de huid.
Na elke behandeling wordt de ruimte geventileerd en worden de deurklinken gereinigd.
En natuurlijk, als jij of de mensen om je heen symptomen hebben, blijf dan thuis!

Het is geen geheim dat de komende jaren moeilijk zullen zijn.

Economisch gezien, maar bovenal, zullen klimaatproblemen acuter worden en meer en meer invloed hebben op ons leven.
Meer dan ooit zullen we de genezer in zichzelf moeten wekken.
Meer dan ooit zullen we moeten leren hoe we een betrouwbaar innerlijk kompas kunnen vinden. Iedereen in zijn leven zal beslissingen moeten nemen. Wat telt, is de bron van beslissingen: angst of het onverwoestbare individuele centrum. Egoïsme of gezond verstand, een kleine visie of een brede blik die moeilijkheden kan omarmen, maar ook hun betekenis en dit alles in overweging kan nemen in een algemene evolutionaire beweging.

Er zullen mensen zijn die weigeren te veranderen en mensen die zullen weten hoe ze de krachten van vernieuwing kunnen vangen. Dit is waar ik me voor inzet: je helpen verbinding te maken met die innerlijke kracht in je die een aangeboren vertrouwen in het universum heeft, zelfs in het ergste. We zullen steeds meer moeten weten hoe we die kracht daar kunnen vinden. Wetende dat wanneer u het verliest, u het ook terug kunt vinden. Je kunt het herfocusseren noemen, jezelf vinden …

Crisis zijn kansen om wakker te worden. De mensheid slaapt diep en het ontwaken zal grof zijn. We weten niet langer dat we ons bestaan ​​aan de aarde te danken hebben en de aarde zal ons daaraan herinneren. We zijn abstracte wezens geworden die niet langer een scherm van een realiteit onderscheiden, een emotie van een mentaal beeld, een betekenisvolle actie van tijdverspilling … De aarde zal ervoor zorgen dat we ons terugbrengen naar eenvoudige realiteiten: ons fysieke bestaan ​​hangt af van haar en we kunnen haar niet voor onbepaalde tijd slecht behandelen. Ik weet niet precies welke vorm het zal aannemen, maar we weten het, de lichten zijn rood.

Het kan de leiders niets schelen, zolang de meerderheid dat niet doet. Het is zo simpel.

We moeten wakker worden, zonder in paniek te raken maar door onze verantwoordelijkheden te nemen, al was het maar door te kiezen wat we consumeren. Degenen die willen slapen, zullen het meest te lijden hebben onder de veranderingen, omdat vasthouden aan wat vergaat niet ver komt.
Ik probeer op mijn niveau mijn ogen te openen en je te helpen die innerlijke autonomie te vinden die steeds essentiëler zal worden.

Gezond zijn is niet alleen een fysieke kwestie. Als we het over de mens hebben, moeten we het hebben over het universum als geheel. Deze kennis van de interne banden tussen de mens en het universum ondersteunt alle traditionele therapieën. Het is de basis van het meridiaansysteem dat ik bij mijn behandelingen gebruik. Van mijn kant verdiep en verfijn ik mijn behandelingsinstrumenten: meridianen, visualisatie, cursussen… Dit alles met als doel de mens te verzoenen met zichzelf en het universum.

Dit is wat ik jullie allemaal wens, verzoening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.