Zomer vakanties

Beste allemaal,

Ik wil jullie meedelen dat mijn praktijk gesloten zal zijn van 22/7 tot 24/08.
Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomer.

We hebben net een heel rare periode doorgemaakt met de Covid.

Bij alles wat ik heb gelezen, heb ik echt een basisstem gemist: de basis van een sterk immuunsysteem. Het is ten slotte het beste antwoord op elk virus, heden of toekomst.Hoe krijg je een sterk immuunsysteem? Door gezond te zijn!Stom en eenvoudig antwoord, maar laten we snel zien wat dat inhoudt: Gezond eten, een gezonde levensstijl, gezonde psychologie en spirituele gezondheid en groei.

Dit is wat een gezond immuunsysteem is: zorgen voor alle aspecten van de mens, en niet één ervan vergeten.

Moeilijkheden en pijnen zijn er om ons te leren wat voor ons werkt en wat niet. Dit zijn oproepen tot ontwaken. Het is aan iedereen om de oproep te horen of te negeren. Er zijn algemene levensprincipes, maar alleen heel specifieke en individuele manieren om ze te ervaren en te manifesteren. De basisprincipes en diversiteit zijn niet in strijd tegen elkaars.

Voor de ene persoon zal er een passend dieet of een levensritme zijn dat bij hem past, een ander moet ontdekken hoe hij zijn eigen psychologie onder de knie moet krijgen, wat betreft het spirituele pad, het is heel intiem en individueel, zelfs als bepaalde basis patronen erkenbaar zijn.

We moeten fouten maken om onafhankelijk te leren en groeien, we moeten door pijn een gaan om universele wijsheid eigen te maken.

Dus of je nu gelukkig bent of pijnlijke tijd doormaakt, probeer het te omarmen en luister naar de berichten die het leven je stuurt.

Blijf alert, vind goede informatie bronnen over wat er aan de hand is (niet zo gemakkelijk) en wees hartelijk voor anderen!

Ik wens jullie allemaal een fijne zomer!

Christophe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.