Cursus meditatie en spirituele studie.
De Westerse traditie is heel gesloten en geheim gebleven, dus vrij onbekend en onderhevig aan allerlei verzinsels en interpretaties. Het is tijd deze kennis op een methodische, duidelijke en zuivere wijze te benaderen.
Wanneer u het Christendom buiten alle dogma’s om wilt begrijpen, dan bent u op de goede plek! 
Rudolf Steiner heeft een eeuw geleden kennis doorgegeven, die bestemd is voor het grote publiek (voor ons dus!), zonder afbreuk te doen aan de ware leer.  Hij biedt ons een moderne inwijdingsweg, gebaseerd op de esoterisch Christelijke traditie, maar toch anders dan de Gnosis of de oude wijsheidstradities. Het is dus een nieuwe weg die zich voor ons opent en ik stel u voor er samen met mij een klein stukje op te lopen.Rudolf Steiner vormt dus de basis van mijn theoretische cursussen, zoals de meditatielessen. Ik ontleen ook kennis aan hedendaagse auteurs die zijn lering hebben voortgezet en geactualiseerd: Dennis Klocek, Sergej O. Prokovjev en anderen.
Mijn cursussen bestaan uit een basismodule en meer specifieke onderdelen: esoterische Fysiologie en de Schepping van de kosmos. 
     
       

Basic knowledge

Read more

Genesis

Read more

Esoteric physiology

Read more